ketoteso.hu

Ismerd
meg.

A finomított szénhidrátok mint a fehér kenyér, tészta, péksütemények és a cukrok inzulint emelnek. A zsír és a fehérje is ilyen termesztés reakciót okoz, viszont nagyon kis mértékben.

Ha nincs az inzulin hullámvasút szerű ingadozása, akkor a szervezet érzékeli, hogy máshonnan kell elvenni az energiát mivel nem talál cukrot és szénhidrátot. Ilyenkor kapcsol az agy és a máj, egy úgynevezett ketone testeket” kezd termelni a rajtunk lévő lerakódott zsírból, innen ered a ketogen elnevezése az életmódnak. Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy szendvics helyett szalonnás rántottát, káposztás tészta helyett húst és zöldséget eszünk, vagy pörköltet, de kenyér nélkül savanyúsággal.

Receptkönyv

ketoteso.hu
ketoteso.hu

Nincs
koplalás.

Az éhség, koplalás ugyanakkora stressz a szervezetnek mint a rendszertelen étkezés.

Ha éhezünk és nem viszünk be elég tápanyagot a szervezet le blokkol, leáll az anyagcsere és így a fogyás, zsírvesztés is nehezebb, mivel a testünk túlélő üzemmódba kapcsol.

Enni kell, tudnod kell mikor, mit és mennyit.

Ebben tudok neked segíteni

Garantált
eredmény.

Egyszerű a képlet, ha be tartod azt amit megbeszélünk akkor fogyni fogsz, ez nem egy csodamódszer hanem egy módszer ami működik, egy év alatt több mint 1000 embernek segítettem már elindulni az életmódváltás útján, tudom változni nem könnyű, de hidd el megéri, az egészség a legnagyobb ajándék.

ketoteso.hu
K
E
T
O
ketoteso.hu
Keto
T
E
S
O

Ismerj
meg.

Sziasztok, üdvözlök mindenkit az oldalon, szeretnék bemutatkozni tömören röviden pár sorban.

KetoTeso/Erik , most már hallgatok mindkettőre :)

Kövér gyerek voltam és tinédzser koromban is nagyon oda kellett figyelnem arra , hogy mit eszem mert sajnos nagyon hízékony típus vagyok.

A ketogén életmód teljesen megváltoztatta az életem, finom ételeket ehettem miközben fogytam és nem híztam vissza hetek alatt akkor sem ha mérés és tudatos (pontosan kimért) étkezés nélkül éltem az életem.

Nagyon sok olyan ügyfelem ért el sikert, olyanok akik nagyon keveset ettek és sokat mozogtak, de mégsem sikerült fogyniuk, sőt még egészségügyi problémáik is voltak.

ketoteso.hu

Célom, hogy az emberek éhezés, koplalás nélkül egészségesen tudjanak lefaragni a rajtuk lévő súlyfeleslegből és ezt meg is tudják tartani.

A koplalás nem egészséges és nem tartható sokáig, finomat enni lehet és kell is, rengeteg embernek sikerült már, hidd el képes vagy rá!
Nézz körül az oldalon, olvasd el a visszajelzéseket ahol több képes és üzenet formában küldött eredményeket találsz majd.

Jelentkezz most és kérd a személyre szabott étrendet

ketoteso.hu

A KetoTeso Recept könyv

  • Reggelik
  • Levesek
  • Saláták
  • Főételek
  • Desszertek

Összesen 74DB recept és sok magyarázat is jár hozzá.

Minden recept lépésről lépésre, grammra kimért adagokra és sokak kérésére minden egyes étkezés külön makró-tápanyag és kalória bevitelre van kiszámolva :)

Láthatod az általad választott étel kalória, zsír, fehérje és szénhidrát tartalmát grammra kiszámolva, csak ki másolod és már kész is vagy.

Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy ez mennyi melóval jár és mekkora segítség lehet neked a mindennapi étkezések összeállításában.

ketoteso.hu

A KetoTeso
receptkönyvem ára:

5900 Ft

Érdekel a könyv!

Jelentkezz a személyre szabott
Keto étrendre és tanácsadásra!

Jelentkezem!