Rólam

Sziasztok, üdvözlök mindenkit az oldalon, szeretnék bemutatkozni tömören röviden pár sorban.

KetoTeso/Erik, most már hallgatok mindkettőre :)

32 éves vagyok, és gyerekkorom óta nagy szerepet tölt be az életemben a sport, 13 évig versenyszerűen birkóztam viszont folyamatos súlyproblémával küszködtem.
Kövér gyerek voltam és tinédzser koromban is nagyon oda kellett figyelnem arra, hogy mit eszem mert sajnos nagyon hízékony típus vagyok.
Rengetegszer fogytam majd vissza híztam életem során egészen addig míg rá nem találtam külföldön a Keto életmódra 2014-ben.

Angliában dolgoztam nyolc évig és itt ismerkedtem meg a konditermi edzéssel és sport táplálkozással.

Tanulmányaimat Londonban végeztem, "health coach", ami egy egészségügyi tanácsadó illetve életmód/táplálkozási tanácsadó magyarra fordítva és ez mellett személyi edző is vagyok.

A ketogén életmód teljesen megváltoztatta az életem, finom ételeket ehettem miközben fogytam és nem híztam vissza hetek alatt akkor sem ha mérés és tudatos (pontosan kimért) étkezés nélkül éltem az életem.

Amikor Magyarországra költöztem vissza a családommal akkor döntöttem a tanácsadás mellett, 2021 márciusában indítottam el a KetoTeso Facebook oldalt, ahol már több ezer embernek sikerült segíteni az életmódváltás és étrend összeállításban.

Nagyon sok olyan ügyfelem ért el sikert, akik nagyon keveset ettek és sokat mozogtak, de mégsem sikerült fogyniuk, sőt még egészségügyi problémáik is voltak.

Célom, hogy az emberek éhezés, koplalás nélkül egészségesen tudjanak lefaragni a rajtuk lévő súlyfeleslegből és ezt meg is tudják tartani.

A diéta nem jó szó, nem szeretem,
a mindennapi rutinon és a felfogáson kell változtatni ahhoz, hogy az életmódunk megváltozzon.

Minden erőmmel és tudásommal azon vagyok, hogy a jól megszokott "egyél kevesebbet és mozogj többet" stílus helyett, az egyél tudatosan és válaszd ki a neked megfelelő életritmust támogassam.

A koplalás nem egészséges és nem tartható sokáig, finomat enni lehet és kell is, rengeteg embernek sikerült már, hidd el képes vagy rá!

Nézz körül az oldalon, olvasd el a visszajelzéseket ahol több képes és üzenet formában küldött eredményeket találsz majd.

KetoTeso