Keto chips

Régóta kerestünk egy olyan terméket, mely a Pannónia Kincse lúgos ásványvizek mellé a kamionnal történő szállítás esetén kihasználttá válik a teljes szállítási kapacitás, vagy akár önálló termékként is megállja a helyét.

Így született meg a Pannónia KETO Chips, melynek elkezdtük a gyártását és forgalmazását.

Mivel a sertés tepertő gyakorlatilag nem tartalmaz szénhidrátot, a glikémiás válasz* nulla, így a tepertő pörc termékünk fogyasztható cukorbetegek által is, akik szeretnének élvezni egy ropogós snacket. Micsoda ajándék ez azok számára, akiknek folyton figyelniük kell minden falatot. A magas fehérjetartalom és 0 % szénhidráttartalom miatt a sportolók körében is közkedvelt, de testépítők, diétázók és gyerekek is bátran ropogtatják.

100% magyar alapanyagból, Magyarországon készült termék, beleértve a hővédett alutasak csomagolást is, mely egyedülálló ebben a kategóriában. A terméket a Magyar Termék Nonprofit Kft. minőségi tanúsítvánnyal és védjegyhasználati joggal ismert el.

Pannónia KETO Chips összetevők: sült sertésbőr (96,6%), erdélyi adalékmentes só (1,6%), SERTÉSZSÍRBAN sütve. A termék háromféle ízben kapható: erdélyi sós, fokhagymás és pikáns paprikás.

A termék kiválóan alkalmas a sokak által kedvelt KETOGÉN diétához!

A termék itt megvásárolható: https://www.pannoniaketochips.hu